Het Zeker Fietsenplan is een onderhoudsplan voor de fiets met veel voordeel voor de leden. Elke fiets, nieuw of gebruikt, gekocht op internet, bij een dealer of particulier, komt in aanmerking voor het Zeker Fietsenplan. Het Zeker Fietsenplan geeft leden recht op:

  •  Een jaarlijkse grote servicebeurt voor de fiets 

Alle onderdelen van de fiets worden gecontroleerd. De fiets wordt gesteld, gesmeerd, gepoetst en ingevet. Bij E-bikes worden daarnaast accu, motor, electronica en software gecontroleerd.  

  • Fietsonderhoud het hele jaar door

Omdat uw fiets naast de jaarlijkse grote servicebeurt nog extra aandacht nodig heeft, kunt u met het Zeker Fietsenplan altijd binnenkomen voor onderhoudswerkzaamheden. Zo blijft uw fiets in topconditie.

  • Gratis vervangen lekke binnenband

Een lekke binnenband wordt vervangen zonder extra kosten voor u. Ook als u meer dan een keer per jaar pech heeft. 

  • Mogelijkheid tot gebruik van de haal/brengservice 

Ziet u geen mogelijkheid de fiets naar de werkplaats te brengen of op te halen, dan kunt u gebruik maken van de service om de fiets van of naar uw huisadres te laten vervoeren. 

  • Mogelijkheid tot gebruik van een leenfiets

Staat uw fiets in de werkplaats dan kunt u gebruik maken van een leenfiets. Als u een E-bike heeft, staat er een leen E-bike klaar. Zo behoudt u uw mobiliteit. 

  • Bij reparatie 10% korting op arbeid en materiaal

Bij een goed onderhouden fiets zijn veel problemen te voorkomen. Toch kan het gebeuren dat er iets aan uw fiets gerepareerd moet worden. Leden van het Zeker Fietsenplan krijgen altijd 10% korting op de kosten voor het materiaal en de arbeid. 

 

Wilt u zeker zijn van een goed onderhouden fiets, een jaarlijkse grote servicebeurt, gratis vervanging van een lekke binnenband, de haal/brengservice, een leenfiets en bij reparatie 10% korting op materiaal en arbeid, kies dan voor het Zeker Fietsenplan. Dit alles is voor u geregeld voor:

Fiets €4,50 per maand

E-bike €6,50 per maand

Betaling per automatische incasso. 

Heeft u nog vragen over het Zeker Fietsenplan, aarzelt u niet maar bel, mail of kom langs. Aanmelden voor het Zeker Fietsenplan kan per telefoon, via het aanmeldformulier op deze website en persoonlijk in de winkel. 

 

 

 

Aanmelden Zeker Fietsenplan