Onze toppers

Onze E-city modellen

Het E-city segment van Kalkhoff bestaat uit de Agattu en de Image modelfamilies. BInnen elke modelfamilie is er keuze in verschillende uitvoeringen. 

Agattu

Kalkhoff heeft met de Agattu-modelfamilie een succesmodel in ere gehouden met als verbetering dat het frame door de bredere instap nog meer comfort biedt. Dit maakt deze E-bike ook zeer geschikt om te gebruiken als zogenaamde 'moederfiets'. 

Agattu 1B

Binnen de modelfamilie Agattu 1B prestenteren wij u graag de Agattu 1B Move, de Agattu 1B Advance en de Agattu 1B Advance BLX. Allen uitgerust met een Active Cruise motor van Bosch, een Purion zijdisplay en een accu in de drager. De move is al rijk in zijn uitrusting, maar voor wie nog net iets meer wil voor wat betreft remmen, verlichting en banden is er de Advance uitvoering. De BLX uitvoering is daarnaast nog eens standaard voorzien van jasbeschermers en slot. 

Agattu 3B

Binnen de Agattu modelfamilie met het Bosch aandrijfsysteem is er daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor een nog krachtigere middenmotor, de Active Plus. Deze is gemonteerd onder de Agattu 3B modellen. De accu is niet langer in de drager te vinden, maar op de zitbuis, wat voordeel biedt voor wat betreft de gewichtsverdeling. Ook binnen dit segment is er wederom een rijk uitgeruste Move uitvoering en de mogelijkheid voor een upgrade naar de Advance uitvoering (met onder andere 8 versnellingen, marathon banden en een 180 lumen koplamp). Voor een sportievere rijbeleving is er een uitvoering gemaakt met een derailleur in plaats van een naafversnelling, bekend onder de modelnaam Agattu 3B dynamic. 

Image 5B

Met de accu geïntegreerd in het frame heeft Kalkhoff de Image 5B een sportieve uitstraling gegeven. De Image 5B modellen zijn net als de Agattu 3B modellen uitgerust met een Bosch Active Plus motor. Anders dan bij de Agattu modellen is er de keuze voor een E-bike in een zogenaamde "two-tone", een prachtige kleurcombinatie van zwart en pecanbruin waarmee deze E-bike een bijzondere uitstraling krijgt. De Image 5B is ook weer rijk uitgerust in de Move uitvoering. In de Advance uitvoering is de Image uitgerust met een onderhoudsarme Gates riemaandrijving. 

Onze E-trekking modellen

Kalkhoff biedt voor de veelzijdige fietser een segement E-bikes aan waarbij een spotieve uitstraling samengaat met comfortabel fietsen, zowel op vlakke wegen, als in de bergen, zowel met de alledaagse boodschappen als bepakt op reis. De Endeavour modelfamilie biedt met de vele uitvoeringstypes en kleuren keuze voor elke type fietser. 

Endeavour 1B en 3B

De Endeavour 1B is uitvoerd met een Bosch Performance Line middenmotor, een Purion zijdisplay en de accu op het frame of in de drager afhankelijk van de framekeuze. Wanneer de voorkeur valt op een geïntegreerde accu in het frame, is de Endeavour 3B een optie. 

Endeavour 5B

De Endeavour 5B is in uitvoeringstypes en kleuren de meest uitgebreide modelfamilie binnen de Kalkhoff collectie. De familie begint met de rijk uitgeruste Endeavour 5B Move uitvoering, waarbij het grote verschil met de Endeavour 3B het door Kalkhoff vormgegeven frame is, met hoogwaardige afwerking, waarbij de stuurpen zo is vormgegeven dat de kabels geïntegreerd zijn. Daarnaast zijn er op andere specificaties zoals verlichting en banden nog wat upgrades doorgevoerd. Voor wie een nog krachtigere motor wenst, is er de mogelijkheid om te kiezen voor de Endeavour 5B Advance. Deze is uitgerust met de Bosch Performance Line CX middenmotor, het intuvia afneembare middendisplay, 10 versnellingen en upgrades op specificaties als banden en zadel. Daarop voortgaand zijn er nog meer upgrades op dergelijke specificaties te vinden bij de meest exclusief uitgeruste Endeavour 5B Excite

Endeavour 5B XXL en Belt

Voor wie een sportieve E-bike zoekt met een verhoogd toelaatbare maximaal gewicht (tot 170 kg) is de Endeavour 5B XXL een optie. Deze is onder andere uitgevoerd met dubbel gebuste hollekamervelgen met versterkte spaken. Binnen de Endeavour modelfamilie is er de mogelijkheid te kiezen voor de uitvoering met de onderhoudsarme Gates riemaandrijving. De Endeavour 5B Belt is in tegenstelling tot zijn andere 'familieleden' , vanwege de riem, voorzien van de Bosch Active Line Plus motor.  

Entice 5B Tour

Voor een sportieve rijder, die zowel 'on the road' comfortabel wil kunnen rijden, eventueel met bagage op de achterdrager, als ook het 'off road' rijden graag beleeft, is er de Entice 5B Tour.